appartement te koop Vichy, Allier

€ 166.000

automatisch vertaald

Appartement te koop in Vichy: dit T3 64,76 m2 is gelegen op de 1e verdieping van een wooncomplex, condominium, in Vichy, dicht bij het lichaam van Water, rustig, met lift en overdekte parkeerplaats te beveiligen. In uitstekende conditie, het appartement heeft een woonkamer, een open blijven op een balkon, tegels, Schmidt keuken ingericht en uitgerust, twee slaapkamers met vaste kast, badkamer en aparte WC. Het appartement is uitgerust met een individueel regelbare verwarming in de stad gas, schrijnwerk, dubbele beglazing, VMC. Geen werken vereist, dicht bij het lichaam van het Water van Vichy. Goede ranking energie ( APB ) in C. Kosten: ([gebruik het formulier a]) €, tegen betaling verkoper. Aantal kavels van de mede-eigendom : 61 veel in de woningen ( appartementen ) en 93 voldoende parkeergelegenheid. De gemiddelde jaarlijkse bedrag van het aandeel ten laste van de verkoper van de geschatte begroting overeenkomt met de huidige kosten : 1260 €, op basis

gegevens woning

Franimo nr.: #2935215
referentie: 030044758
departement: Allier
nabij: Vichy
type: appartement
kamers: 3
slaapkamers: 2
woning: 64 m2
terrein: - m2
prijs: € 166.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
102
150 - 230D
231 - 330E
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
11 - 20C
21 - 35D
24
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

Vichy Jeanne d'arc Immobilier

makelaar: Vichy Jeanne d'arc Immobilier
naam: Nathalie Duguait
spreekt: Engels, Frans
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Vichy (Allier)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
12 914 €
Onroerend goed belasting 1 109 €
Gebruikersbelasting
geschat
tussen 332 € en 830 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw water verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de sceptic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

Puy-Guillaume Puy-de-Dôme huis foto

huis Puy-Guillaume

Puy-de-Dôme

op 12 km

€ 183.600

Vallon-en-Sully Allier huis foto

huis Vallon-en-Sully

Allier

op 48 km

€ 120.000

Bourbon-l'Archambault Allier boerderij foto

boerderij Bourbon-l'Archambault

Allier

op 37 km

€ 188.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

Dop Makelaars - Uw aankoopmakelaar!

Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces van uw droomwoning in Frankrijk. Dop Makelaars biedt u een 'compleet aankooppakket' en gaat bovendien met u mee naar Frankrijk om te bezichtigen. Wij verdienen ons terug tijdens de onderhandelingen dus laat u bijstaan door onze ervaren makelaars waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare aankoop zonder zorgen.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

juridisch advies

U bent eigenaar van een huis in Frankrijk, u gaat binnenkort uw droomhuis kopen of uw huidige huis verkopen? Onze jurist Sophie Rodrigues heeft jarenlange ervaring en helpt u graag met alle juridische zaken met betrekking tot Frans onroerend goed. Heeft u vragen over bijvoorbeeld belasting, erfrecht, successie, schenking van uw huis, neem dan gerust eens contact met haar op.