appartement te koop Carcès, Var

€ 162.000

contact

beschrijving

T3 appartement op de begane grond van 50 m² met een eigen terras en tuin van 87 m² in een veilige residentie in de meest complete rust. Volledig gerenoveerd met smaak, wordt u verleid door deze prachtig ingerichte en moderne keuken open naar de woonkamer met open haard en omkeerbare airconditioning. 2 slaapkamers met kasten, een badkamer en een apart toilet. De loggia omgezet in een veranda biedt een extra bewoonbare oppervlakte van 6 m². U bevindt zich in een woonpark van 3 hectare met dennen en groene eiken, dat aangename momenten van ontspanning biedt: 2 zwembaden, een tennisbaan, een jeu de boulesbaan, een tafeltennistafel zonder een gebied te vergeten voor spellen voor kinderen. Prive parkeerplaats, houten luiken en elektrische rolluiken, dubbele beglazing, riolering. Huurinvestering of niet, u zult geen spijt krijgen van uw aankoop in deze prachtige omgeving in de Verte, in de buurt van Lac de Carces! Hoewel onderworpen aan de wettelijke status van de Condominium. Aantal percelen: 100. Jaarlijkse mede-eigendomslasten (gemiddeld jaarlijks aandeel in het verwachte budget van de verkoper): 180 €. Vergoedingen aan verkoper COMPTOIR IMMOBILIER DE FRANCE - Patricia PAYOUX - (gebruik het formulier om te reageren) (Vastgoedadviseur in de Var) - Meer informatie op (gebruik het formulier om te reageren) -immo.com (ref. 11393)

gegevens woning

Franimo nr.: #4694954
referentie: 3438048377
departement: Var
nabij: Carcès
type: appartement
kamers: 3
slaapkamers: 2
woning: 50 m2
terrein: 87 m2
prijs: € 162.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
150 - 230D
193
231 - 330E
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
7
11 - 20C
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

Comptoir Immobilier de France

makelaar: Comptoir Immobilier de France
naam: Sebastien Arsac
adres: 2 Avenue de la Sauvagine
34920 Le Cres
Frankrijk
spreekt: Engels, Frans
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Carcès (Var)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
12 639 €
Onroerend goed belasting 562 €
Gebruikersbelasting
geschat
tussen 324 € en 810 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw water verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de sceptic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

Antibes Alpes-Maritimes restaurant foto

restaurant Antibes

Alpes-Maritimes

op 47 km

€ 190.000

Vence Alpes-Maritimes huis foto

huis Vence

Alpes-Maritimes

op 50 km

€ 205.000

Vallauris Alpes-Maritimes huis foto

huis Vallauris

Alpes-Maritimes

op 44 km

€ 130.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

Dop Makelaars - Uw aankoopmakelaar!

Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces van uw droomwoning in Frankrijk. Dop Makelaars biedt u een 'compleet aankooppakket' en gaat bovendien met u mee naar Frankrijk om te bezichtigen. Wij verdienen ons terug tijdens de onderhandelingen dus laat u bijstaan door onze ervaren makelaars waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare aankoop zonder zorgen.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

juridisch advies

U bent eigenaar van een huis in Frankrijk, u gaat binnenkort uw droomhuis kopen of uw huidige huis verkopen? Onze jurist Sophie Rodrigues heeft jarenlange ervaring en helpt u graag met alle juridische zaken met betrekking tot Frans onroerend goed. Heeft u vragen over bijvoorbeeld belasting, erfrecht, successie, schenking van uw huis, neem dan gerust eens contact met haar op.

meer informatie en foto's beschikbaar

Stuur het formulier om meer foto's en informatie te krijgen.

×