boerderij te koop Pampelonne, Tarn

€ 268.000

  •  te koop boerderij Pampelonne Tarn 11 / 8
  •  te koop boerderij Pampelonne Tarn 22 / 8
  •  te koop boerderij Pampelonne Tarn 33 / 8
  •  te koop boerderij Pampelonne Tarn 44 / 8
  •  te koop boerderij Pampelonne Tarn 55 / 8
  •  te koop boerderij Pampelonne Tarn 66 / 8
  •  te koop boerderij Pampelonne Tarn 77 / 8
  •  te koop boerderij Pampelonne Tarn 88 / 8
 te koop boerderij Pampelonne Tarn 2
 te koop boerderij Pampelonne Tarn 3

Klik op de foto's om ze te vergroten.

Charmante fermette van natuursteen, in U-vorm rondom een centraal erf, met een zwembad van 6x12 meter, discreet gelegen en met een adembenemend panoramisch uitzicht op het omliggende platteland. De leefruimtes bevinden zich op de eerste verdieping en bestaan uit een ruime woonkamer van 55,2 vierkante meter, een halfopen keuken van 21,5 vierkante meter met toegang tot een royaal balkon, apart toilet en een en-suite slaapkamer met badkamer. Dit deel van het huis is recentelijk gerenoveerd, waarbij modern comfort succesvol is gecombineerd met de authentieke charme van natuurstenen muren en balken. Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot de wasruimte en de kelder op de begane grond. Op dit niveau vindt u ook verschillende andere ruimtes, waaronder een werkplaats en een ruime garage. De zolder biedt ruimte tot uitbreiding van het woonoppervlak, met een recent gerenoveerde en geïsoleerde vloer, en alle aansluitingen voor water, elektriciteit en afvoer. Met een vloeroppervlakte van ongeveer 68 vierkante meter is er de mogelijkheid om twee extra slaapkamers en een badkamer te creëren. Een onafhankelijk bijgebouw, voorheen een dorpsbakkerij, is omgebouwd tot een gastenkamer met eigen badkamer. Tot slot biedt een stenen schuur twee extra niveaus van elk 55 vierkante meter. Het zwembad is ideaal gelegen aan de achterkant van het huis en biedt een vrij uitzicht op het omliggende platteland. Het perceel, met een oppervlakte van ongeveer 1.872 vierkante meter, is vlak en gedeeltelijk omheind. Het dak is in uitstekende staat met traditionele leistenen dakbedekking. Alle ramen zijn nieuw in PVC en dubbele beglazing. Het huis is uitgerust met een houtkachel, een elektrische boiler en een vloerverwarmingssysteem, waarvoor alleen de verwarmingsketel nog geïnstalleerd moet worden. (naar keuze : warmtepomp, pellet-/houtketel). Dit vrijstaande huis, zonder directe buren en met volledige privacy, bevindt zich in een rustig gehuchtje, op slechts 30 minuten van Albi, waarvan de binnenstad op de werelderfgoedlijst staat, en Rodez, en op slechts 10 minuten van Naucelle en Pampelonne, waar u winkels en scholen vindt.

gegevens woning

Franimo nr: #6643379
referentie: 12019191289
departement: Tarn
nabij: Pampelonne
type: boerderij
kamers: 4
slaapkamers: 2
woning: 120 m2
terrein: 1862 m2
prijs: € 268.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
150 - 230D
231 - 330E
241
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
7
11 - 20C
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

Selection Habitat

makelaar: Selection Habitat
naam: niet opgegeven
adres: Rue Theodor Mathieu, Parc d?activités de la Gineste 190 12000 Rodez Frankrijk
spreekt: Engels, Frans

geschatte kosten van dit huis in Pampelonne (Tarn)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
€ 19.932
Onroerend goed belasting € 1.121
Gebruikersbelasting € 990
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw waterverbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de septic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

Selection Habitat geeft u meer informatie over boerderij te koop Pampelonne, Tarn (referentie 12019191289)

Vul het formulier in voor meer informatie, foto's of een afspraak voor bezichtiging.

Gelieve uw naam in te vullen.
Uw e-mail adres is niet correct.

Type bovenstaande tekst.

andere huizen in de buurt

Saint-Amans-Valtoret Tarn huis foto

huis Saint-Amans-Valtoret

Tarn

op 45 km

€ 197.000

Gragnague Haute-Garonne huis foto

huis Gragnague

Haute-Garonne

op 45 km

€ 274.900

Puylaurens Tarn huis foto

huis Puylaurens

Tarn

op 40 km

€ 333.000

Saint-Sulpice-la-Pointe Tarn huis foto

huis Saint-Sulpice-la-Pointe

Tarn

op 37 km

€ 299.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

delen