camping te koop Saint-Christophe, Charente

€ 574.500

Camping & Gîtes En Campagne is een goedlopend vakantieoord in Zuidwest Frankrijk, departement Charente. Het bestaat uit een geclassificeerde camping, zeven gîtes (vakantiehuisjes), een restaurant, een speelterrein, jeu de boules banen, terrassen en een zwembad. Camping & Gîtes En Campagne bestaat sinds 2004, heeft een goede naam, veel terugkomers en is lid van de GGG-campings. Het bevindt zich op een geïsoleerde, rustige plek in de eerste uitlopers van het centraal massief. Het hele terrein beslaat 1,4 hectare waarvan 5500 m2 voor campingplaatsen, 1200 m2 de gedeeltelijk overdekte caravanstalling en 7500 m2 voor wegen, parkeerplaatsen, gebouwen, bijgebouwen en tuinen. Er zijn 25 ruime kampeerplaatsen (140 – 250 m2) en 4 camperplaatsen.

In het hoofdgebouw – een 17e-eeuwse boerderij – bevinden zich het woonhuis, het restaurant, een sanitair unit en op de 1e verdieping vier gîtes. Op de begane grond is een kleine studio. Twee vrijstaande voormalige boerenhuisjes uit de 17e eeuw zijn gerenoveerd tot vakantiewoningen.

Het eigen woonhuis is in de voormalige stal van de oude boerderij. Er is een grote woonkamer van 40 m2 en 4,5 meter hoog met een open U-vormige keuken en een open haard met schouw. Het woonhuis is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbelglas en een plavuizen vloer. Er zijn een badkamer, een kantoor en twee slaapkamers.

De laatste jaren werden camping en gîtes door één echtpaar gerund. Er werd een omzet gerealiseerd van 85 à 100 K/jaar. De vraagprijs is onderhandelbaar en bedraagt € 574.500,- inclusief makelaarskosten (fai), excl notariskosten, overdrachtsbelasting, etc. Benodigd eigen vermogen € 350.000,-.

electriciteit, dak in goede staat, water, eetkamer, keuken, parkeerplaats, garage, zwembad, gemeubileerd, sceptic tank op norm, solide basis structuur, verwarming op hout, gasverwarming, centrale verwarming, dubbel glas, electrische verwarming, open haard

gegevens woning

Franimo nr.: #3209781
referentie: Saint-Christophe
departement: Charente
nabij: Saint-Christophe
type: camping
kamers: 8
slaapkamers: 14
woning: 600 m2
terrein: 14000 m2
prijs: € 574.500

energie consumptie

≤ 50A
3
51 - 90B
91 - 150C
150 - 230D
231 - 330E
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
XXX
6 - 10B
11 - 20C
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

Camping & Gîtes En Campagne

naam: Alex Van Putten
spreekt: Duits, Engels, Frans, Nederlands
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Saint-Christophe (Charente)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
41 019 €
Onroerend goed belasting 3 600 €

andere huizen in de buurt

Teyjat Dordogne camping foto

camping Teyjat

Dordogne

op 32 km

€ 530.000

Bénévent-l'Abbaye Creuse huis foto

huis Bénévent-l'Abbaye

Creuse

op 38 km

€ 475.000

La Gonterie-Boulouneix Dordogne gîtes/ chambres d'hôtes foto

gîtes/ chambres d'hôtes La Gonterie-Boulouneix

Dordogne

op 45 km

€ 660.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

Dop Makelaars - Uw aankoopmakelaar!

Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces van uw droomwoning in Frankrijk. Dop Makelaars biedt u een 'compleet aankooppakket' en gaat bovendien met u mee naar Frankrijk om te bezichtigen. Wij verdienen ons terug tijdens de onderhandelingen dus laat u bijstaan door onze ervaren makelaars waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare aankoop zonder zorgen.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

juridisch advies

U bent eigenaar van een huis in Frankrijk, u gaat binnenkort uw droomhuis kopen of uw huidige huis verkopen? Onze jurist Sophie Rodrigues heeft jarenlange ervaring en helpt u graag met alle juridische zaken met betrekking tot Frans onroerend goed. Heeft u vragen over bijvoorbeeld belasting, erfrecht, successie, schenking van uw huis, neem dan gerust eens contact met haar op.