huis met gîte te koop Saint-Bonnet-la-Rivière, Corrèze

€ 440.000

contact

beschrijving

Domayne les Rues is een karakteristiek, smaakvol gerestaureerd huis, dat dienst deed als chambres d’hôtes.

De gebouwen liggen op bijna 3 ha grond : het hoofdhuis, een gîte, een joert, een buanderie (20m2), een houtschuurtje, een garage (45m2) en een inloopstal.

Een gedeelte van het terrein is park en ander deel bestaat uit een wei. Verscholen in het groen ligt het zwembad (12x5) met een ruime zonneweide. Er is een terras met prieel en een privé parkeerplaats.

De villa :

Op de begane grond is een eetkamer, een huiskamer en een woonkeuken, elk ± 30 m2. Een slaapkamer met douche en toilet - nu in gebruik als kantoor – en een kamer en suite met douche en toilet van ± 28 m2.

Op de etage is een bibliotheek (30m2), 2 slaapkamers met douche en wastafel, een toilet, een kamer met badkamer en toilet en een suite met douche en toilet en een kleine linnenkamer. Er is een vaste trap naar de 2 zolders en een kleine kamer. Deze verdieping is nog niet opgeknapt.

Het dak is vernieuwd in 2008, de balkenstructuur in 2020.

Verwarming : pelletkachel

2 boilers van elk 300 m3 voor het hoogseizoen.

“Le pigeonnier”, de gîte:

Een gezellig huisje van ± 45m2. Via het overdekte terras kom je het huisje binnen. Op de begane grond is een hal met bergruimte, de badkamer met inloopdouche, toilet en 2 wastafels, de leefruimte met open keuken en een slaapkamer. Een vaste trap leidt naar de mezzanine waar 2 1-persoons bedden staan. De pelletkachel zorgt voor de verwarming. Er is aansluiting voor tv en internet.

De joert :

Ongeveer 200 m van het huis, op een ruim houten terras staat de joert (27m2). Hij staat in het “joertbosje” met een weids uitzicht over de wei en het landschap eromheen. Naast de joert staat een houten chalet met veel glas waarin een keukentje, een douche en een droogtoilet.

electriciteit, dak in goede staat, water, eetkamer, keuken, parkeerplaats, garage, zwembad, gemeubileerd, aangesloten op het riool, verwarming op olie, verwarming op hout, dubbel glas, open haard

gegevens woning

Franimo nr.: #6466676
referentie: -
departement: Corrèze
nabij: Saint-Bonnet-la-Rivière
type: huis met gîte
kamers: 2
slaapkamers: 5
woning: 280 m2
terrein: 3 m2
prijs: € 440.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
150 - 230D
177
231 - 330E
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
4
6 - 10B
11 - 20C
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

Domayne les Rues

naam: Fred Bleumer
adres: 9 Route de Juillac
19130 St. Bonnet Larivière
Frankrijk
spreekt: Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Saint-Bonnet-la-Rivière (Corrèze)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
31 766 €
Onroerend goed belasting 1 800 €
Gebruikersbelasting 200 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw water verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de sceptic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

Champcevinel Dordogne huis foto

huis Champcevinel

Dordogne

op 31 km

€ 514.500

Hautefage Corrèze huis foto

huis Hautefage

Corrèze

op 35 km

€ 346.500

Monceaux-sur-Dordogne Corrèze huis foto

huis Monceaux-sur-Dordogne

Corrèze

op 31 km

€ 330.750

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

Dop Makelaars - Uw aankoopmakelaar!

Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces van uw droomwoning in Frankrijk. Dop Makelaars biedt u een 'compleet aankooppakket' en gaat bovendien met u mee naar Frankrijk om te bezichtigen. Wij verdienen ons terug tijdens de onderhandelingen dus laat u bijstaan door onze ervaren makelaars waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare aankoop zonder zorgen.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

meer informatie en foto's beschikbaar

Stuur het formulier om meer foto's en informatie te krijgen.

×