huis te koop Saint-Pierreville, Ardeche

€ 170.000

  •  te koop huis Saint-Pierreville Ardèche 11 / 8
  •  te koop huis Saint-Pierreville Ardèche 22 / 8
  •  te koop huis Saint-Pierreville Ardèche 33 / 8
  •  te koop huis Saint-Pierreville Ardèche 44 / 8
  •  te koop huis Saint-Pierreville Ardèche 55 / 8
  •  te koop huis Saint-Pierreville Ardèche 66 / 8
  •  te koop huis Saint-Pierreville Ardèche 77 / 8
  •  te koop huis Saint-Pierreville Ardèche 88 / 8
 te koop huis Saint-Pierreville Ardèche 2
 te koop huis Saint-Pierreville Ardèche 3

Klik op de foto's om ze te vergroten.

Saint Pierreville GROOT HUIS van 107m² woonoppervlak - EEN GROTE GARAGE VAN 169M² OP DE BEGANE GROND - EEN TE ONTWIKKELEN RUIMTE VAN 65M² Ruime woning op 2 niveaus met talrijke ontwikkelingsmogelijkheden. Op de begane grond ontdekt u een grote ruimte waaronder een garage van 169 m², met een grote garagedeur en zes kleine ramen die licht in de kamer brengen. Een grote binnenplaats afgesloten door een poort, een groene ruimte voor en achter de woning en een balkon voor de woning. Boven leidt een centrale gang u naar de verschillende woonkamers. Je vindt er een keuken van circa 13,3 m², een woonkamer van 13,2 m², een aangrenzende eetkamer van 14,3 m², alsmede drie grote ruime slaapkamers van elk circa 12 m². Een badkamer van circa 7,3 m² en een separaat toilet completeren deze verdieping. Modulaire ruimtes. Tegenover de entree is een grote kamer van 65 m² toegankelijk via een deur. Deze grote ruimte biedt een groot aantal ontwerpmogelijkheden: u kunt naar wens extra slaapkamers, een speelkamer, een werkplaats, een werkruimte, een behandelkamer of een andere kamer creëren. De woning wordt verwarmd door middel van centrale verwarming aangedreven door een olieketel door middel van radiatoren, deze kunt u eenvoudig vervangen door een warmtepomp en in uw hoofdverblijf komt u mogelijk in aanmerking voor staatssteun (MaPrimeRénov). Deze ruime en veelzijdige woning is klaar om u en uw projecten te huisvesten. Het huis is aangesloten op de riolering. St Pierreville is een klein, dynamisch dorp waar u verenigingen, bedrijven zoals een kruidenierswinkel, een bakker, een slager/delicatessenzaak, een tabakswinkel, bar en restaurants vindt, maar ook artsen, verpleegsters, psychologen en andere beoefenaars. Bovendien is St Pierreville de geboorteplaats van Ardelaine SCOP, dat 40 jaar geleden werd opgericht en het hele jaar door 50 mensen in dienst heeft. In deze plaats vindt u een winkel met artikelen gemaakt van schapenwol (truien, matrassen, kussens, breiwol, enz.), een café-boekhandel en een restaurant. St Pierreville is een charmant gehucht op ongeveer 600 meter hoogte. Het heeft een basisschool, een schoolbus waarmee middelbare scholieren het St Sauveur de Montagut-college op 20 mm afstand kunnen bereiken, maar ook middelbare scholieren kunnen de Cheylard-middelbare school bereiken. St Pierreville ligt op 45 minuten van Privas, 50 minuten van Aubenas, 1u05 van Valence en 55 minuten van een op-/afrit van de snelweg. Op korte afstand kunt u genieten van de frisheid van enkele rivieren zoals de Glueyre of de Veyruègne. Aarzel niet om contact met mij op te nemen via telefoon ( (gebruik het formulier om te reageren) ), sms, WhatsApp of e-mail (dominique. (gebruik het formulier om te reageren) ) Kosten zijn de verantwoordelijkheid van de verkoper. Woningen met overmatig energieverbruik: klasse FLes informations sur les risques auxquels ce bien est exposé sont disponibles sur le site Géorisques : www. georisques. gouv. fr.

gegevens woning

Franimo nr: #6708352
referentie: 340939161276
departement: Ardeche
nabij: Saint-Pierreville
type: huis
kamers: 5
slaapkamers: niet opgegeven
woning: 107 m2
terrein: 259 m2
prijs: € 170.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
150 - 230D
231 - 330E
284
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
11 - 20C
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G
89

aanbieder

Capifrance Dejours

makelaar: Capifrance Dejours
naam: Dominique Dejours
adres: 07190 Saint Sauveur De Montagut Frankrijk
spreekt: niet opgegeven

geschatte kosten van dit huis in Saint-Pierreville (Ardeche)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
€ 13.190
Onroerend goed belasting
geschat
tussen € 340 en € 1.190
Gebruikersbelasting
geschat
tussen € 340 en € 850
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw waterverbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de septic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

Capifrance Dejours geeft u meer informatie over huis te koop Saint-Pierreville, Ardeche (referentie 340939161276)

Vul het formulier in voor meer informatie, foto's of een afspraak voor bezichtiging.

Gelieve uw naam in te vullen.
Uw e-mail adres is niet correct.

Type bovenstaande tekst.

andere huizen in de buurt

Bourg-Saint-Andéol Ardeche bedrijfsruimte/ kantoor foto

bedrijfsruimte/ kantoor Bourg-Saint-Andéol

Ardeche

op 32 km

€ 176.000

Saint-Just-sur-Loire Loire terrein foto

terrein Saint-Just-sur-Loire

Loire

op 47 km

€ 120.000

Vals-les-Bains Ardeche appartement foto

appartement Vals-les-Bains

Ardeche

op 12 km

€ 149.000

Valence Drôme appartement foto

appartement Valence

Drôme

op 22 km

€ 130.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

delen