huis te koop Peyriac-Minervois, Aude

€ 283.000

AUDE (11), te koop - In een dorp gelegen in het hart van de Minervois tussen zee en berg, tijdloze charme en karakter voor dit stenen huis van 217 m² woonoppervlak volledig gerenoveerd met smaak op 441 m² aan landsporten gesloten zonder vis vis. Het is uitgerust met een keuken uitgerust in een mooie vriendelijke ruimte met uitzicht op het terras, een woonkamer met een open haard invoegen, een woonkamer, vier slaapkamers, waaronder een master suite en een kamer op de begane grond . Het is ook uitgerust met drie badkamers, een badkamer en drie toiletten. Het heeft ook een zolder van 61 m² en een schuur van 125 m². Mooie voordelen om te ontdekken! Verkoopkosten REF (gebruik het formulier om te reageren) ABESSAN Network - Catherine DOUSSINAUD - (+33 (0) 6 (gebruik het formulier om te reageren) ) - Makelaarskantoor RSAC nr. (gebruik het formulier om te reageren) Al onze panden zijn zichtbaar op (gebruik het formulier om te reageren)

gegevens woning

Franimo nr.: #4044196
referentie: 3407097598
departement: Aude
nabij: Peyriac-Minervois
type: huis
kamers: 7
slaapkamers: 4
woning: 216 m2
terrein: 441 m2
prijs: € 283.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
104
150 - 230D
231 - 330E
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
11 - 20C
16
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

Abessan Immoblier

makelaar: Abessan Immoblier
naam: Caroline Nalpas
spreekt: Engels, Frans
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Peyriac-Minervois (Aude)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
20 964 €
Onroerend goed belasting 988 €
Gebruikersbelasting
geschat
tussen 566 € en 1 415 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw water verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de sceptic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

Béziers Hérault villa foto

villa Béziers

Hérault

op 35 km

€ 352.000

Béziers Hérault huis foto

huis Béziers

Hérault

op 35 km

€ 330.000

Béziers Hérault villa foto

villa Béziers

Hérault

op 35 km

€ 245.300

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

Dop Makelaars - Uw aankoopmakelaar!

Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces van uw droomwoning in Frankrijk. Dop Makelaars biedt u een 'compleet aankooppakket' en gaat bovendien met u mee naar Frankrijk om te bezichtigen. Wij verdienen ons terug tijdens de onderhandelingen dus laat u bijstaan door onze ervaren makelaars waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare aankoop zonder zorgen.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

juridisch advies

U bent eigenaar van een huis in Frankrijk, u gaat binnenkort uw droomhuis kopen of uw huidige huis verkopen? Onze jurist Sophie Rodrigues heeft jarenlange ervaring en helpt u graag met alle juridische zaken met betrekking tot Frans onroerend goed. Heeft u vragen over bijvoorbeeld belasting, erfrecht, successie, schenking van uw huis, neem dan gerust eens contact met haar op.