huis te koop Sidiailles, Cher

€ 178.000

  •  te koop huis Sidiailles Cher 11 / 8
  •  te koop huis Sidiailles Cher 22 / 8
  •  te koop huis Sidiailles Cher 33 / 8
  •  te koop huis Sidiailles Cher 44 / 8
  •  te koop huis Sidiailles Cher 55 / 8
  •  te koop huis Sidiailles Cher 66 / 8
  •  te koop huis Sidiailles Cher 77 / 8
  •  te koop huis Sidiailles Cher 88 / 8
 te koop huis Sidiailles Cher 2
 te koop huis Sidiailles Cher 3

Klik op de foto's om ze te vergroten.

Berry boerderij van 85m², volledig gerenoveerd, met een terrein van ruim 6200m² en een adembenemend uitzicht op de Allier-vallei. Op slechts 3,5 uur van Parijs en 1 uur van Bourges en Châteauroux, ontdek deze gerenoveerde traditionele boerderij. Houdt u van oude charme, mooie houten balken en zichtbare stenen? Bent u op zoek naar een volledig gerenoveerde woning met recente, kwalitatieve dienstverlening? Heb je behoefte aan rust en sereniteit? U bent op de juiste plek! Deze traditionele boerderij, gerenoveerd met smaak en knowhow, biedt u een karaktervol huis zonder enig werk, en een volledig omheind perceel in het hart van het Berry-landschap. Zeldzaam op de markt, dit huis is onmiddellijk bewoonbaar, er is niets over het hoofd gezien, het is zowel geïsoleerd als zeer dichtbij voorzieningen. U kunt genieten van de zomer in de tuin met adembenemend uitzicht. De woonkamer van bijna 40m² wordt overspoeld met licht dankzij de erker die uitkijkt op de tuin. Een krachtige houtkachel vormt een aanvulling op de warmtepomp met omkeerbare airconditioning. De open keuken is ingericht en voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur. Je gaat naar boven via een smeedijzeren trap die uitkomt op de mezzanineslaapkamer. Een erker biedt opnieuw een opmerkelijk uitzicht op het Berry-landschap. Een badkamer met wastafel, douchebak en toilet is direct toegankelijk vanuit de slaapkamer. Een studio van bijna 20m², gerenoveerd, maakt het huis compleet. De ingang is onafhankelijk en biedt u de mogelijkheid om vrienden en familie te verwelkomen of een bed & breakfast-activiteit te starten. Er is voldoende ruimte voor meerdere bedden en een eethoek. Aan de achterkant van de studio bevinden zich de douche, wastafel en toilet. Buiten moet er, naast het grote stuk grond met bomen en bloemen, alleen nog een moestuin worden onderhouden, zal er een put worden gebruikt om al uw planten te irrigeren en een tuinhuisje om de apparatuur op te slaan. Dankzij een functionele houtoven kunt u geweldige pizza-avonden organiseren. Voor doe-het-zelvers is er een schuur/werkplaats die nog meer opbergruimte biedt. Sanitaire voorzieningen: individuele septic tank; dak: vernieuwd en geïsoleerd; nieuwe elektriciteit, sanitair en verwarming, alarm en bewaking op afstand. Nautische basis van Sidiailles (meer, strand, kano, waterfiets, boomtopavontuur, wandelen, snacks) op 1 minuut afstand, biologische zuurdesembroodoven, gekookt boven een houtvuur op 1 minuut afstand, Culan (alle winkels en middeleeuws fort) op 5 minuten minuten , Montluçon en snelwegen 35 minuten. Voor vragen of een bezichtiging kunt u contact met mij opnemen. Makelaarskosten zijn de verantwoordelijkheid van de koper, d.w.z. 4,71% inclusief belasting van de prijs van het onroerend goed.Les informations sur les risques auxquels ce bien est exposé sont disponibles sur le site Géorisques : www. georisques. gouv. fr.

gegevens woning

Franimo nr: #6823091
referentie: 340935771703
departement: Cher
nabij: Sidiailles
type: huis
kamers: 3
slaapkamers: niet opgegeven
woning: 85 m2
terrein: 6200 m2
prijs: € 178.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
150 - 230D
231 - 330E
313
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
10
11 - 20C
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

Capifrance Malki

makelaar: Capifrance Malki
naam: Sofia Malki
adres: 18370 Saint Saturnin Frankrijk
spreekt: niet opgegeven

geschatte kosten van dit huis in Sidiailles (Cher)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
€ 13.740
Onroerend goed belasting
geschat
tussen € 356 en € 1.246
Gebruikersbelasting
geschat
tussen € 356 en € 890
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw waterverbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de septic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

Capifrance Malki geeft u meer informatie over huis te koop Sidiailles, Cher (referentie 340935771703)

Vul het formulier in voor meer informatie, foto's of een afspraak voor bezichtiging.

Gelieve uw naam in te vullen.
Uw e-mail adres is niet correct.

Type bovenstaande tekst.

andere huizen in de buurt

Saint-Amand-Montrond Cher huis foto

huis Saint-Amand-Montrond

Cher

op 18 km

€ 148.400

Lépaud Creuse huis foto

huis Lépaud

Creuse

op 19 km

€ 135.000

Dun-le-Palestel Creuse boerderij foto

boerderij Dun-le-Palestel

Creuse

op 34 km

€ 136.250

Felletin Creuse huis foto

huis Felletin

Creuse

op 43 km

€ 199.900

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

delen