huis te koop Plounevez-Moëdec, Côtes-d'Armor

€ 217.000

  •  te koop huis Plounevez-Moëdec Côtes-d'Armor 11 / 8
  •  te koop huis Plounevez-Moëdec Côtes-d'Armor 22 / 8
  •  te koop huis Plounevez-Moëdec Côtes-d'Armor 33 / 8
  •  te koop huis Plounevez-Moëdec Côtes-d'Armor 44 / 8
  •  te koop huis Plounevez-Moëdec Côtes-d'Armor 55 / 8
  •  te koop huis Plounevez-Moëdec Côtes-d'Armor 66 / 8
  •  te koop huis Plounevez-Moëdec Côtes-d'Armor 77 / 8
  •  te koop huis Plounevez-Moëdec Côtes-d'Armor 88 / 8
 te koop huis Plounevez-Moëdec Côtes-d'Armor 2
 te koop huis Plounevez-Moëdec Côtes-d'Armor 3

Klik op de foto's om ze te vergroten.

Dit onroerend goed wordt te koop aangeboden via een INTERACTIEVE AANBESTEDING VOOR EEN PROGRESSIEVE PRIJS: aankoopaanbiedingen worden online ontvangen op het platform Immofit.fr tot 05/12/2024 om 18.00 uur (Europa/Parijs). De prijs die in deze aankondiging wordt weergegeven, komt overeen met een mogelijke eerste biedprijs en deelnemers kunnen hun biedingen indienen in progressieve verhogingen van minimaal € 2.500. Plounévez-Moëdec, naburige gemeente Belle-Isle-En-Terre, een regio rijk aan geschiedenis en erfgoed, met prachtige landschappen en wandelpaden. Strategische locatie op gelijke afstand van 25 km van Guingamp, Lannion, Morlaix. Stenen boerderij, gerenoveerd, individueel, Type 4 met een oppervlakte van 112 m². Twee bijgebouwen en twee garages. OP DE TUINVLOER: Licht, het bestaat uit een moderne, ingerichte en uitgeruste keuken die open staat voor de woonkamer en een vriendelijke en warme ruimte van 40 m² creëert, verwarmd door een pelletkachel. Een grote slaapkamer met kleedkamer. Een nieuwe doucheruimte in Italiaanse stijl met twee wastafels. Een wasruimte en een apart toilet completeren dit niveau. BOVEN: Twee grote en lichte slaapkamers, een badkamer met toilet. TUINZIJDE: Gelegen op een ruim perceel van 2849 m², heeft deze boerderij een charmante boomgaard die een rustige en landelijke woonomgeving biedt, een terras, twee garages en twee nog te verbouwen bijgebouwen. DE VOORDELEN VAN DIT HUIS: Inrichtbare zolder van ruim 21m². SURVELEC alarmsysteem. Verkocht met recent meubilair (meer details op afroep). Huis klaar om in te wonen, een combinatie van charme, traditie en moderniteit, geen werk vereist. Meeslepende tour beschikbaar op aanvraag! Kosten zijn de verantwoordelijkheid van de verkoper.Ce bien est proposé à la vente via un APPEL D’OFFRES INTERACTIF À PRIX PROGRESSIF : les offres d’achat seront reçues en ligne sur la plateforme Immofit. fr, jusqu’au 12/05/2024 à 18h00 (Europe/Paris). Le prix affiché sur la présente annonce correspond à un prix de première offre possible et les participants pourront soumettre leurs offres par paliers progressifs minimums de 2 500 €, jusqu’à la date de clôture de l’appel d’offres interactif précisé ci-avant. La participation à l’appel d’offres est soumise à agrément préalable. Toutes les offres d’achat seront transmises au vendeur, lequel restera libre dans la sélection de l’offre à laquelle il souhaitera donner suite. Une offre d’achat en ligne pendant l’appel d’offres interactif ne constitue pas une offre ferme et précise au sens de l’article 1114 du Code civil.Les informations sur les risques auxquels ce bien est exposé sont disponibles sur le site Géorisques : www. georisques. gouv. fr.

gegevens woning

Franimo nr: #6851352
referentie: 340936369773
departement: Côtes-d'Armor
nabij: Plounevez-Moëdec
type: huis
kamers: 4
slaapkamers: niet opgegeven
woning: 112 m2
terrein: 2849 m2
prijs: € 217.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
150 - 230D
231 - 330E
244
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
7
11 - 20C
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

Capifrance Holtyn

makelaar: Capifrance Holtyn
naam: Vanessa Holtyn
adres: 22200 Graces Frankrijk
spreekt: niet opgegeven

geschatte kosten van dit huis in Plounevez-Moëdec (Côtes-d'Armor)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
€ 16.423
Onroerend goed belasting
geschat
tussen € 434 en € 1.519
Gebruikersbelasting
geschat
tussen € 434 en € 1.085
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw waterverbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de septic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

Capifrance Holtyn geeft u meer informatie over huis te koop Plounevez-Moëdec, Côtes-d'Armor (referentie 340936369773)

Vul het formulier in voor meer informatie, foto's of een afspraak voor bezichtiging.

Gelieve uw naam in te vullen.
Uw e-mail adres is niet correct.

Type bovenstaande tekst.

andere huizen in de buurt

Perros-Guirec Côtes-d'Armor appartement foto

appartement Perros-Guirec

Côtes-d'Armor

op 17 km

€ 253.820

Plougonven Finistère huis foto

huis Plougonven

Finistère

op 13 km

€ 178.500

Plouezoc'h Finistère huis foto

huis Plouezoc'h

Finistère

op 18 km

€ 231.000

Perros-Guirec Côtes-d'Armor bedrijfsruimte/ kantoor foto

bedrijfsruimte/ kantoor Perros-Guirec

Côtes-d'Armor

op 17 km

€ 265.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

delen