huis te koop Alès, Gard

€ 395.000

 • te koop huis Alès Gard 11 / 8
 • te koop huis Alès Gard 22 / 8
 • te koop huis Alès Gard 33 / 8
 • te koop huis Alès Gard 44 / 8
 • te koop huis Alès Gard 55 / 8
 • te koop huis Alès Gard 66 / 8
 • te koop huis Alès Gard 77 / 8
 • te koop huis Alès Gard 88 / 8
 te koop huis Alès Gard 2
 te koop huis Alès Gard 3

Klik op de foto's om ze te vergroten.

Gard (30), te koop in Ales, gelegen in het hart van de populaire wijk Rieu, wacht dit vrijstaande huis op u aan het einde van een doodlopende weg en biedt een rustige en gewilde omgeving. Ontdek deze elegante eigentijdse residentie van ongeveer 111 m², gelegen op een omheind terrein van 650 m². De tuin, versierd met fruitbomen en majestueuze olijfbomen, biedt vrij zicht op het charmante stadje Ales. Kwaliteitsmaterialen zijn zorgvuldig geselecteerd om een perfecte harmonie te creëren. Op de begane grond wordt een dubbele woonkamer overspoeld met licht dankzij de erkers, vergezeld van een open keuken. Twee slaapkamers met garderobekast, een badkamer in Italiaanse stijl, aparte toiletten, een wasruimte en een ruime garage maken dit niveau compleet. Ontdek op de eerste verdieping een master suite met kleedkamer en aangrenzende badkamer, evenals een prachtig terras met panoramisch uitzicht. De voordelen van dit huis zijn talrijk: slaapkamers op de begane grond, uitzonderlijke helderheid, luchtgeleide airconditioning voor optimaal thermisch comfort, volledig afgesloten buitenkant, riolering en een adembenemend panoramisch uitzicht. Dit unieke pand heeft alles om u te verleiden. Mis deze uitzonderlijke kans niet om in een idyllische omgeving te wonen. Voor meer informatie, aarzel niet om nu contact met mij op te nemen! Vergoedingen inclusief BTW die aan de verkoper in rekening worden gebracht. Informatie over de risico's waaraan deze woning wordt blootgesteld, is beschikbaar op de website van Georisks. Volgens artikel L.561.5 van het Monetair en Financieel Wetboek wordt u om een identiteitsbewijs gevraagd om het bezoek te organiseren. REF (gebruik het formulier om te reageren) ABESSAN-netwerk - Johanne HANTZEN - ( (gebruik het formulier om te reageren) ) - Uw vastgoedverkoopmakelaar (EI) RSAC N° (gebruik het formulier om te reageren) Al onze eigendommen zijn zichtbaar op (gebruik het formulier om te reageren)

gegevens woning

Franimo nr: #6818203
referentie: 34070144339
departement: Gard
nabij: Alès
type: huis
kamers: 5
slaapkamers: 3
woning: 111 m2
terrein: 650 m2
prijs: € 395.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
68
91 - 150C
150 - 230D
231 - 330E
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
2
6 - 10B
11 - 20C
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

Abessan Immoblier

makelaar: Abessan Immoblier
naam: Caroline Nalpas
adres: avenue Henri Becquerel 1025 34000 Montpellier Frankrijk
spreekt: Engels, Frans
waardering: ★ ★ ★ ★

geschatte kosten van dit huis in Alès (Gard)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
€ 28.670
Onroerend goed belasting
geschat
tussen € 790 en € 2.765
Gebruikersbelasting
geschat
tussen € 790 en € 1.975
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw waterverbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de septic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

Abessan Immoblier geeft u meer informatie over huis te koop Alès, Gard (referentie 34070144339)

Vul het formulier in voor meer informatie, foto's of een afspraak voor bezichtiging.

Gelieve uw naam in te vullen.
Uw e-mail adres is niet correct.

Type bovenstaande tekst.

andere huizen in de buurt

Montpellier Hérault appartement foto

appartement Montpellier

Hérault

op 38 km

€ 355.000

Courthézon Vaucluse huis foto

huis Courthézon

Vaucluse

op 40 km

€ 379.500

Saint-André-de-Sangonis Hérault huis foto

huis Saint-André-de-Sangonis

Hérault

op 44 km

€ 364.000

Alès Gard huis foto

huis Alès

Gard

op 0 km

€ 280.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

delen