huis te koop Barran, Gers

€ 660.000

  •  te koop huis Barran Gers 11 / 8
  •  te koop huis Barran Gers 22 / 8
  •  te koop huis Barran Gers 33 / 8
  •  te koop huis Barran Gers 44 / 8
  •  te koop huis Barran Gers 55 / 8
  •  te koop huis Barran Gers 66 / 8
  •  te koop huis Barran Gers 77 / 8
  •  te koop huis Barran Gers 88 / 8
 te koop huis Barran Gers 2
 te koop huis Barran Gers 3

Klik op de foto's om ze te vergroten.

Goed gerunde B&B ideaal gelegen in de Gers Als een spin in het web ligt dit prachtige romantische object. Op aangename afstand van de stadjes Vic Fezensac (met zijn vele festivals), Mirande (countryfestival), Marciac (International Jazz Festival) en Auch (hoofdstad van de Gers). Het huis is volledig uitgerust voor gasten die zich graag laten omringen door de romantische sfeer van een oud gebouwd huis dat typisch is voor deze streek en dat van alle comfort is voorzien. Prachtig ingerichte kamers met allemaal een eigen, aangename badkamer. Het zijn er in totaal 4 en de eigenaresse heeft het in de loop der jaren uitgebouwd tot een goedlopend bedrijf, al heeft ze het de laatste jaren, gezien de leeftijd, wat rustiger aan gedaan. Naast deze 4 slaapkamers is er ook een groot zomerverblijf waar op de eerste verdieping een grote slaapkamer is ingericht met badkamer, en die regelmatig wordt verhuurd aan jongeren. Dit gebied heeft een kleine privékeuken. Aan de woning grenst een zeer ruime privéwoning met 2 ruime slaapkamers en badkamer. Op de begane grond bevindt zich niet alleen deze grote ruimte maar ook een ruime eetkamer-keuken, een woonkamer, een wasruimte, een garage en een kelder. De set verkeert in uitstekende staat en staat zeer goed aangeschreven. Er zijn vaste gasten. Rondom het huis ligt ruim terrein van bijna een hectare, waarop een ruim zwembad met zomerkeuken, een moestuin, diverse kleine bijgebouwen waaronder een kippenhok. Prachtig uitzicht op het heuvelachtige landschap. Het complex ligt aan een zeer rustige landweg waar vrijwel geen verkeer passeert. Alleen buren die veel verder weg wonen, maken gebruik van deze toegangsweg. Voor wie zich wil vestigen in dit prachtige stukje Frankrijk en verzekerd wil zijn van een prettig inkomen en een uitdaging/roeping vindt in het verwennen van gasten, is dit de ultieme kans. Serieuze aanvragers stuur ik graag een bredere fotoreportage en uitgebreide informatie over de mogelijkheden. En natuurlijk ga je mee met een rondleiding.Ce bien vous est proposé par un Agent Commercial de MPP Occitanie Propriétés Charlotte Stapel-Entrepreneur individuel-Numéro RSAC : (gebruik het formulier om te reageren) Auch

gegevens woning

Franimo nr: #6824580
referentie: 6_C2031
departement: Gers
nabij: Barran
type: huis
kamers: 11
slaapkamers: niet opgegeven
woning: 420 m2
terrein: 9750 m2
prijs: € 660.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
150 - 230D
194
231 - 330E
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
11 - 20C
21 - 35D
36 - 55E
43
56 - 80F
> 80G

aanbieder

Occitanie Propietes

makelaar: Occitanie Propietes
naam: Anneke de Gier
adres: Place de l'Eglise 09130 Artigat Frankrijk
spreekt: Engels, Frans, Nederlands
waardering: ★ ★ ★ ★ ★

geschatte kosten van dit huis in Barran (Gers)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
€ 46.902
Onroerend goed belasting
geschat
tussen € 1.320 en € 4.620
Gebruikersbelasting
geschat
tussen € 1.320 en € 3.300
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw waterverbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de septic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

Occitanie Propietes geeft u meer informatie over huis te koop Barran, Gers (referentie 6_C2031)

Vul het formulier in voor meer informatie, foto's of een afspraak voor bezichtiging.

Gelieve uw naam in te vullen.
Uw e-mail adres is niet correct.

Type bovenstaande tekst.

andere huizen in de buurt

Argelès-Gazost Hautes-Pyrénées huis foto

huis Argelès-Gazost

Hautes-Pyrénées

op 50 km

€ 589.000

Tarbes Hautes-Pyrénées kasteel foto

kasteel Tarbes

Hautes-Pyrénées

op 32 km

€ 706.000

Tarbes Hautes-Pyrénées huis foto

huis Tarbes

Hautes-Pyrénées

op 32 km

€ 525.000

Toulouse Haute-Garonne appartement foto

appartement Toulouse

Haute-Garonne

op 49 km

€ 520.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

delen