huis te koop Lupiac, Gers

€ 437.000

contact

beschrijving

Dit mooie stenen huis was een boerderij met een oppervlakte van 245 m2 en is nu perfect gerestaureerd als B&B en woonhuis.Gelegen tussen Vic-Fezensac, bekend om zijn Ferias en Tempo Latino, het grootste Salsa festival ter wereld en Lupiac, geboorteplaats van de musketier Artagnan in het hart van de Gascogne in de Gers, met de route de d’Artagnan van Lupiac tot in Maastricht . Waardoor deze streek steeds aantrekkelijker wordt voor een B&B. Ook jazz in Marciac levert vele overnachtingen op.Op de begane grond een grote en goed uitgeruste keuken op het zuid westen, die tevens dienst doet als kantoor met toegang tot zowel de eetkamer als het salon voor de gasten, met prachtige uitnodigende stenen schouw met houtkachel. Naast de keuken is er ook nog een slaapkamer met wasruimte, bijkeuken, technische ruimte, kantoor en grote garage.De 1st verdieping is geheel verbouwd tot 4 riante slaapkamers met eigen badkamer. 1 met bad, 3 met douche.Dit huis kan zonder enig probleem meteen verder gezet worden als comfortabele B&B of als woonhuis met alle ruimte en comfort om familie en vrienden te ontvangen.3340m2 tuin met eeuwenoude eiken, terrassen, buitenkeuken.Hagen met doorkijkjes naar de Pyreneeën.Het huis is ideaal voor het organiseren van stages; de grote schuur is cabriolet en de tuin is perfect voor dit soort activiteiten in de zomer.Voor meer informatie en foto’s kunt u bellen naar (gebruik het formulier om te reageren) of schrijven naar veronique.thieuxlouit.fr Les honoraires d'agence sont à la charge de l'acquéreur, soit 4,05% TTC du prix du bien.

gegevens woning

Franimo nr.: #4871436
referentie: 340934654724
departement: Gers
nabij: Lupiac
type: huis
kamers: 9
slaapkamers: niet opgegeven
woning: 254 m2
terrein: 3340 m2
prijs: € 437.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
119
150 - 230D
231 - 330E
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
11 - 20C
15
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

Capifrance Thieux Louit

makelaar: Capifrance Thieux Louit
naam: Véronique Thieux Louit
spreekt: niet opgegeven
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Lupiac (Gers)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
31 559 €
Onroerend goed belasting
geschat
tussen 874 € en 3 059 €
Gebruikersbelasting
geschat
tussen 874 € en 2 185 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw water verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de sceptic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

Condom Gers huis foto

huis Condom

Gers

op 22 km

€ 415.000

Villeneuve-de-Marsan Landes landgoed foto

landgoed Villeneuve-de-Marsan

Landes

op 28 km

€ 530.000

Saint-Nicolas-de-la-Grave Tarn-et-Garonne landgoed foto

landgoed Saint-Nicolas-de-la-Grave

Tarn-et-Garonne

op 50 km

€ 360.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

Dop Makelaars - Uw aankoopmakelaar!

Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces van uw droomwoning in Frankrijk. Dop Makelaars biedt u een 'compleet aankooppakket' en gaat bovendien met u mee naar Frankrijk om te bezichtigen. Wij verdienen ons terug tijdens de onderhandelingen dus laat u bijstaan door onze ervaren makelaars waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare aankoop zonder zorgen.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

juridisch advies

U bent eigenaar van een huis in Frankrijk, u gaat binnenkort uw droomhuis kopen of uw huidige huis verkopen? Onze jurist Sophie Rodrigues heeft jarenlange ervaring en helpt u graag met alle juridische zaken met betrekking tot Frans onroerend goed. Heeft u vragen over bijvoorbeeld belasting, erfrecht, successie, schenking van uw huis, neem dan gerust eens contact met haar op.

meer informatie en foto's beschikbaar

Stuur het formulier om meer foto's en informatie te krijgen.

×