huis te koop Marciac, Gers

€ 326.000

contact

beschrijving

Historische 17e-eeuwse residentie, volledig gerestaureerd en gerenoveerd, in de buurt van Marciac, gelegen in een landhuis in Gasconne met winkels en diensten. Het maakt deel uit van een kasteel, waarvan sommige muren dateren uit de 12e eeuw. Het woonoppervlak is 190 m2: De begane grond wordt gebruikt in een kantoor voor alternatieve geneeswijzen of in een logeerkamer; slaapkamer-woonkamer met open haard voorzien van een houtkachel, massageruimte, doucheruimte en apart toilet. De eerste verdieping bestaat uit een grote woonkamer met ethanol open haard en keuken (50 m2), bijkeuken met toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers met een eigen doucheruimte en badkamer. De zolder is ingericht en biedt extra ruimte. Dit huis heeft een gekke charme en het zal liefhebbers van geschiedenis en mooie stenen verleiden. Dit zeldzame pand is versierd met een prachtig zwembad. Je hoeft alleen maar het walpad over te steken en aan de tuinzijde te gaan wonen. Er is 5000 m2 grond ontwikkeld. Het uitzicht op de heuvels van Gersoise is uitzonderlijk. Het zwembad is verwarmd, 15 X 4 met rolluiken en poolhouse. Een heel mooie schuur siert de tuin met zijn zomerkeuken, zijn pergola en zijn bar. Een echte favoriet om te bezoeken! Voor meer foto's en informatie, bel (gebruik het formulier om te reageren) . Les honoraires d'agence sont à la charge de l'acquéreur, soit 0,00% TTC du prix du bien.

gegevens woning

Franimo nr.: #4871164
referentie: 340934374209
departement: Gers
nabij: Marciac
type: huis
kamers: 4
slaapkamers: niet opgegeven
woning: 180 m2
terrein: 5000 m2
prijs: € 326.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
96
150 - 230D
231 - 330E
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
11 - 20C
21 - 35D
26
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

Capifrance Thieux Louit

makelaar: Capifrance Thieux Louit
naam: Véronique Thieux Louit
spreekt: niet opgegeven
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Marciac (Gers)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
23 922 €
Onroerend goed belasting
geschat
tussen 652 € en 2 282 €
Gebruikersbelasting
geschat
tussen 652 € en 1 630 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw water verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de sceptic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

Gan Pyrénées-Atlantiques huis foto

huis Gan

Pyrénées-Atlantiques

op 35 km

€ 350.000

Mirepeix Pyrénées-Atlantiques huis foto

huis Mirepeix

Pyrénées-Atlantiques

op 32 km

€ 315.000

Caussens Gers huis foto

huis Caussens

Gers

op 32 km

€ 313.500

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

Dop Makelaars - Uw aankoopmakelaar!

Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces van uw droomwoning in Frankrijk. Dop Makelaars biedt u een 'compleet aankooppakket' en gaat bovendien met u mee naar Frankrijk om te bezichtigen. Wij verdienen ons terug tijdens de onderhandelingen dus laat u bijstaan door onze ervaren makelaars waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare aankoop zonder zorgen.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

juridisch advies

U bent eigenaar van een huis in Frankrijk, u gaat binnenkort uw droomhuis kopen of uw huidige huis verkopen? Onze jurist Sophie Rodrigues heeft jarenlange ervaring en helpt u graag met alle juridische zaken met betrekking tot Frans onroerend goed. Heeft u vragen over bijvoorbeeld belasting, erfrecht, successie, schenking van uw huis, neem dan gerust eens contact met haar op.

meer informatie en foto's beschikbaar

Stuur het formulier om meer foto's en informatie te krijgen.

×