huis te koop Ault, Somme

€ 185.400

automatisch vertaald

Dicht bij AULT, huis, zonder werk, zeer goed gerenoveerd, 3 / 4 PK, garage, bijgebouwen, ideaal ambachtsman of de eigenaar van de dieren. (Weiland van ongeveer 2000 m en type gebouw huisvesting). *** Drc : - grote inkomhal, een woonkamer van 27 m2 , een open keuken naar de woonkamer met de 'eetkamer' scheidingsteken. - toilet, - badkamer met italiaanse douche, 1 slaapkamer van 11 m2 + 2 walk-in closets. ***Verdieping : - 1 CH van bijna 13 m2 - 1 slaapkamer van 10 m2 - 1 kamer van 8 m2, een 4e CH of een desktop. - 2 zolders, dat kan een vergroting van een van de kamers en/of een badkamer op de eerste verdieping. *** Aangebouwde Garage met deur sequentiële elektrisch. Hof gecementeerd, 2 afhankelijkheden met betegelde vloeren, met water (en wastafel) en elektriciteit (wasmachine). Boiler room (condensatieketel op stookolie), afhankelijkheid van 60

gegevens woning

Franimo nr.: #4256624
referentie: V1140023322
departement: Somme
nabij: Ault
type: huis
kamers: 5
slaapkamers: 3
woning: 101 m2
terrein: 2965 m2
prijs: € 185.400

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
150 - 230D
231 - 330E
300
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
11 - 20C
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
60
> 80G

aanbieder

3 pourcent Bruhat Sylvie

makelaar: 3 pourcent Bruhat Sylvie
naam: Sylvie Bruhat
adres:
80140 Doudelainville
Frankrijk
telefoon: 00 33 6 50149719
spreekt: niet opgegeven
waardering: ★ ★ ★ ★
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Ault (Somme)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
14 249 €
Onroerend goed belasting 920 €
Gebruikersbelasting
geschat
tussen 370,80 € en 927 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw water verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de sceptic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

Allery Somme huis foto

huis Allery

Somme

op 22 km

€ 165.000

Hallencourt Somme dorpshuis foto

dorpshuis Hallencourt

Somme

op 21 km

€ 139.900

Airaines Somme huis foto

huis Airaines

Somme

op 24 km

€ 216.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

Dop Makelaars - Uw aankoopmakelaar!

Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces van uw droomwoning in Frankrijk. Dop Makelaars biedt u een 'compleet aankooppakket' en gaat bovendien met u mee naar Frankrijk om te bezichtigen. Wij verdienen ons terug tijdens de onderhandelingen dus laat u bijstaan door onze ervaren makelaars waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare aankoop zonder zorgen.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

juridisch advies

U bent eigenaar van een huis in Frankrijk, u gaat binnenkort uw droomhuis kopen of uw huidige huis verkopen? Onze jurist Sophie Rodrigues heeft jarenlange ervaring en helpt u graag met alle juridische zaken met betrekking tot Frans onroerend goed. Heeft u vragen over bijvoorbeeld belasting, erfrecht, successie, schenking van uw huis, neem dan gerust eens contact met haar op.