huis te koop Marines, Val-d'Oise

€ 398.000

beschrijving

automatisch vertaald

Voormalige boerderij gelegen in mariniers bestaande uit 2 gebouwen. Het huis met stenen muren heeft een woonoppervlak van ongeveer 118 vierkante meter s tot m. bestaande uit een eet/keuken, een woonkamer, zelfstandig kantoor, 3 slaapkamers, badkamer en badkamer en een zolder. Het grote gebouw vertegenwoordigt een oppervlakte van 148 m2 leefruimte met keuken, woonkamer, eetkamer, open haard, 3 slaapkamers, kleedkamer, landing, badkamer en badkamer. Kamer van 30 m2 vatbaar en grote kamer op de begane grond van 32 m2. Garage/werkplaats van 50 m². Een 26-vierkante-Square-and-a-man self-contained appartement. Het geheel in goede algemene staat verdient een verfrissing en een voorproefje van de dag. Goede belichting. Tuin van 622 m2 omheinde muren. Zeer rustig en ideaal geplaatst in mariniers. Deze set kan geschikt zijn voor een grote familie, kan het ideaal zijn voor een ambachtsman of persoon met een activiteit die ruimte. Het kan ook geschikt zijn voor een gastenkamer activiteit. Winkels en scholen op het terrein. Het Agentschap vergoeding is de verantwoordelijkheid van de koper, dat wil zeggen 4,50% TTC van de prijs

gegevens woning

Franimo nr.: #4152302
referentie: 340939855923
departement: Val-d'Oise
nabij: Marines
type: huis
kamers: 14
slaapkamers: niet opgegeven
woning: 293 m2
terrein: 622 m2
prijs: € 398.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
150 - 230D
231 - 330E
314
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
10
11 - 20C
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

Capifrance Chretien

makelaar: Capifrance Chretien
naam: Nathalie Chretien
spreekt: niet opgegeven
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Marines (Val-d'Oise)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
28 876 €
Onroerend goed belasting
geschat
tussen 796 € en 2 786 €
Gebruikersbelasting
geschat
tussen 796 € en 1 990 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw water verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de sceptic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

Dop Makelaars - Uw aankoopmakelaar!

Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces van uw droomwoning in Frankrijk. Dop Makelaars biedt u een 'compleet aankooppakket' en gaat bovendien met u mee naar Frankrijk om te bezichtigen. Wij verdienen ons terug tijdens de onderhandelingen dus laat u bijstaan door onze ervaren makelaars waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare aankoop zonder zorgen.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

juridisch advies

U bent eigenaar van een huis in Frankrijk, u gaat binnenkort uw droomhuis kopen of uw huidige huis verkopen? Onze jurist Sophie Rodrigues heeft jarenlange ervaring en helpt u graag met alle juridische zaken met betrekking tot Frans onroerend goed. Heeft u vragen over bijvoorbeeld belasting, erfrecht, successie, schenking van uw huis, neem dan gerust eens contact met haar op.