Over Franimo

Franimo maakt op eenvoudige en gebruiksvriendelijke wijze de Franse onroerendgoedmarkt toegankelijk voor kopers binnen en buiten Frankrijk.

We zijn zelf geen makelaars, maar verschaffen een platform waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten. Wij bieden een platform voor de makelaar, notaris en particulier. Bovendien streeft Franimo een ideëel doel na: het behoud van het authentieke Franse huis. Graag zien wij de oude huizen in Frankrijk, naar onze mening erfgoed dat niet door de staat wordt beschermd, opgeknapt en zo veel als mogelijk behouden wordt in de oorspronkelijk staat. Wat is er mooier en milieuvriendelijker dan een oud huis een nieuwe kans te geven!

Franimo (Franimo.nl, Franimo.fr en Franimo.com) wordt gemaakt door professionals in webdesign, ICT en communicatie/journalistiek.

De bedenkers en beheerders van Franimo, wonen zowel in Nederland als in Frankrijk en hebben sinds hun jeugd een passie voor het Franse land. Ze hebben een ruime ervaring in het zoeken naar Frans onroerend goed.

Franimo
Kamplaan 9
9677 PG Heiligerlee
Nederland
info[at]franimo.com
tel.: +31 (0)6 21 27 71 33
KvK: 34127170

Meer weten?

ik wil meer informatie

Uw naam is verplicht.