landgoed te koop Giverny, Eure

€ 623.000

Te koop op enkele kilometers van Giverny, (1 uur van Parijs) een burgerlijk bezit van het begin van de twintigste van een woonkamer van ongeveer 355m² op 2 niveaus, gerestaureerd door een decorateur. Een breed terras dient een keuken met uitzonderlijke uitrusting, een mooie woonkamer met openhaard en een eetkamer. Op de eerste verdieping via een mooie trap, een stuk palière en een gang met 5 slaapkamers en badkamers. onafhankelijke vleugel met 2 slaapkamers, badkamer en een verblijf met keuken . Op de 2e verdieping, 3 slaapkamers en badkamer. Buiten een zeer mooi gesloten park van 8800m ² en een moestuin, garage, kelder voutee.Ideaal in familiebezit of bedrijvendiner.Gare of Vernon naar St Lazare en handel in 12 mn. Kosten berekenen verkoper. COMPTOIR IMMOBILIER DE FRANCE - Marie-Helene HAHN - (gebruik het formulier om te reageren) Meer informatie op (gebruik het formulier om te reageren) -immo.com (réf. 9661B)

gegevens woning

Franimo nr.: #4044158
referentie: 3438040381
departement: Eure
nabij: Giverny
type: landgoed
kamers: 16
slaapkamers: 8
woning: 355 m2
terrein: 8760 m2
prijs: € 623.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
150 - 230D
152
231 - 330E
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
11 - 20C
18
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

Comptoir Immobilier de France

makelaar: Comptoir Immobilier de France
naam: Sebastien Arsac
spreekt: Engels, Frans
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Giverny (Eure)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
44 356 €
Onroerend goed belasting 1 100 €
Gebruikersbelasting
geschat
tussen 1 246 € en 3 115 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw water verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de sceptic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

Savigny-sur-Orge Essonne huis foto

huis Savigny-sur-Orge

Essonne

op 46 km

€ 548.000

Montesson Yvelines huis foto

huis Montesson

Yvelines

op 30 km

€ 544.000

Montesson Yvelines huis foto

huis Montesson

Yvelines

op 30 km

€ 446.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

Dop Makelaars - Uw aankoopmakelaar!

Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces van uw droomwoning in Frankrijk. Dop Makelaars biedt u een 'compleet aankooppakket' en gaat bovendien met u mee naar Frankrijk om te bezichtigen. Wij verdienen ons terug tijdens de onderhandelingen dus laat u bijstaan door onze ervaren makelaars waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare aankoop zonder zorgen.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

juridisch advies

U bent eigenaar van een huis in Frankrijk, u gaat binnenkort uw droomhuis kopen of uw huidige huis verkopen? Onze jurist Sophie Rodrigues heeft jarenlange ervaring en helpt u graag met alle juridische zaken met betrekking tot Frans onroerend goed. Heeft u vragen over bijvoorbeeld belasting, erfrecht, successie, schenking van uw huis, neem dan gerust eens contact met haar op.