landgoed te koop Valence, Tarn-et-Garonne

€ 468.000

  •  te koop landgoed Valence Tarn-et-Garonne 11 / 8
  •  te koop landgoed Valence Tarn-et-Garonne 22 / 8
  •  te koop landgoed Valence Tarn-et-Garonne 33 / 8
  •  te koop landgoed Valence Tarn-et-Garonne 44 / 8
  •  te koop landgoed Valence Tarn-et-Garonne 55 / 8
  •  te koop landgoed Valence Tarn-et-Garonne 66 / 8
  •  te koop landgoed Valence Tarn-et-Garonne 77 / 8
  •  te koop landgoed Valence Tarn-et-Garonne 88 / 8
 te koop landgoed Valence Tarn-et-Garonne 2
 te koop landgoed Valence Tarn-et-Garonne 3

Klik op de foto's om ze te vergroten.

Sector: TARN ET GARONNE (82) - 30 minuten van AGEN (47) en 1 uur van TOULOUSE (31) In een landelijke, natuurlijke en idyllische omgeving voor verjonging, kom en ontdek deze woning op 10 minuten van Valence d'Agen... Dit landgoed van 8500 m² zal u verleiden met zijn rustige omgeving, open voor de natuur. Het bestaat uit een boerderij (hoofdgebouw) van 177 m², inclusief een woonkamer met open haard, 2 tegenover elkaar gelegen ouderlijke suites - met kleedkamer en badkamer voor elk van hen - waarvan één met een aangrenzend kantoor (mogelijkheid voor extra bedden). Een keuken met een mooi volume, uitgerust en ingericht, vervolledigt dit pand, evenals een opslagruimte en een technische ruimte. Aangrenzend aan dit huis biedt een "studette" van 25 m² met badkamer en buitenkeuken de mogelijkheid om vrienden te verwelkomen of een nacht te huren (jacuzzi ter plaatse voor extra service), maar ook om zich te vestigen op een professionele werkplek. Op dit terrein bevinden zich tevens 2 gîtes van elk ongeveer 40m², onafhankelijk van de boerderij. Ze bestaan elk uit een slaapkamer, een badkamer, een keuken en een woonkamer. Gegarandeerde verhuur het hele jaar door. Mogelijkheid om evenementen te organiseren zoals "kleine" bruiloften, landelijke doopfeesten of welzijnsrecepties/seminars (bestaande apparatuur ter plaatse) met een capaciteit van 40 personen. Het landgoed wordt volledig gemeubileerd verkocht! Het hele jaar door kunt u genieten van het zwembad (nieuw en verwarmd)! Bijgebouwen maken deze set goederen compleet. Technische punten: - dubbele beglazing - waterontharder - fotovoltaïsche panelen (met contract) - renovatie 2017: dak, conforme individuele sanitaire voorzieningen (microstation), nieuwe zwembadwarmtepomp (2023), binnen- en buitenisolatie vernieuwd. - verwarming: GAS-tank voor het hoofdgebouw en open haard / omkeerbare airconditioning voor de huisjes ONROEREND BELASTING: € 1.667 Een plaats van stilte en verjonging, doordrenkt van geschiedenis, een onvergetelijk bad in de vrije natuur. Geïnspireerd door de reizen van de huidige eigenaar, kenmerkt de warme inrichting dit prachtige pand! Wat als dit eigendom van u zou worden? Kosten zijn de verantwoordelijkheid van de verkoper.Les informations sur les risques auxquels ce bien est exposé sont disponibles sur le site Géorisques : www. georisques. gouv. fr.

gegevens woning

Franimo nr: #6822289
referentie: 340930298997
departement: Tarn-et-Garonne
nabij: Valence
type: landgoed
kamers: 10
slaapkamers: niet opgegeven
woning: 280 m2
terrein: 8148 m2
prijs: € 468.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
118
150 - 230D
231 - 330E
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
11 - 20C
21 - 35D
27
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

Capifrance Hildebrand

makelaar: Capifrance Hildebrand
naam: Marie Hildebrand
adres: 47270 Saint Pierre De Clairac Frankrijk
spreekt: niet opgegeven

geschatte kosten van dit huis in Valence (Tarn-et-Garonne)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
€ 33.692
Onroerend goed belasting
geschat
tussen € 936 en € 3.276
Gebruikersbelasting
geschat
tussen € 936 en € 2.340
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw waterverbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de septic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

Capifrance Hildebrand geeft u meer informatie over landgoed te koop Valence, Tarn-et-Garonne (referentie 340930298997)

Vul het formulier in voor meer informatie, foto's of een afspraak voor bezichtiging.

Gelieve uw naam in te vullen.
Uw e-mail adres is niet correct.

Type bovenstaande tekst.

andere huizen in de buurt

Casteljaloux Lot-et-Garonne huis foto

huis Casteljaloux

Lot-et-Garonne

op 43 km

€ 498.000

Cézac Lot huis foto

huis Cézac

Lot

op 27 km

€ 350.000

Garidech Haute-Garonne huis foto

huis Garidech

Haute-Garonne

op 42 km

€ 378.500

Auch Gers hotel-restaurant foto

hotel-restaurant Auch

Gers

op 35 km

€ 560.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

delen