villa te koop La Baule-Escoublac, Loire-Atlantique

€ 1.063.950

  •  te koop villa La Baule-Escoublac Loire-Atlantique 11 / 8
  •  te koop villa La Baule-Escoublac Loire-Atlantique 22 / 8
  •  te koop villa La Baule-Escoublac Loire-Atlantique 33 / 8
  •  te koop villa La Baule-Escoublac Loire-Atlantique 44 / 8
  •  te koop villa La Baule-Escoublac Loire-Atlantique 55 / 8
  •  te koop villa La Baule-Escoublac Loire-Atlantique 66 / 8
  •  te koop villa La Baule-Escoublac Loire-Atlantique 77 / 8
  •  te koop villa La Baule-Escoublac Loire-Atlantique 88 / 8
 te koop villa La Baule-Escoublac Loire-Atlantique 2
 te koop villa La Baule-Escoublac Loire-Atlantique 3

Klik op de foto's om ze te vergroten.

LA BAULE LES PINS, NIEUW TE ONTDEKKEN! Kom onmiddellijk dit huis bezoeken, gelegen in het hart van de boulevards van Bauloise. Op 8-9 minuten van het strand zult u verleid worden door de ligging, in een groene omgeving aan zee. U zult genieten van de rust, de charme van de lanen in Les Pins en de tuinen van de buurt. Het leven “in een badplaats” is bevoorrecht en comfortabel. Een ideale ligging: met de fiets of te voet bereikt u de Avenue du Général de Gaulle net zo gemakkelijk als de Avenue Lajarrige. Op slechts een steenworp afstand kunt u genieten van Aquabaule. Het treinstation ligt op 3 minuten met de auto, 10 minuten lopen. Voor telewerken heb je glasvezel. Hoofdwoning, deze woning is ook bedoeld als vakantiewoning aangezien deze al 2 onafhankelijke woonniveaus heeft, geschikt om met meerdere personen op vakantie te gaan, in volledige autonomie. De belichting is zuid en west. Deze woning bestaat uit: een inkom, een eerste woonkamer, ingerichte keuken, badkamer, toilet, een slaapkamer. Een tweede woonkamer, kleine keuken, terras. Boven: een overloop, twee slaapkamers, een kantoor dat een kleine slaapkamer (of logeerkamer) kan zijn, een badkamer, een apart toilet. Een garage maakt het geheel compleet, met directe toegang tot het huis. De tuin is ruim, omheind en bosrijk. Mogelijkheid tot meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein. De pluspunten van deze woning op technisch vlak: dak vernieuwd in 2023, buitenschrijnwerk grotendeels vernieuwd in 2022, riolering, en een recente kwalitatieve gasboiler! Mijn favoriet: een vakantiesfeer, ondergedompeld in de boulevards van La Baule, precies zoals wij ze graag hebben! In Les Pins, een prachtige omgeving en een tuin om van te genieten met een "genesteld" terras op het zuiden. Benadruk de troeven ervan, met een gezellige en eigentijdse inrichting, en u zult “als in een juwelenkistje” zitten! Dit huis biedt een ideale omgeving om de zoetheid van het leven in alle seizoenen te waarderen. Neem contact met mij op voor meer informatie. Les honoraires d'agence sont à la charge de l'acquéreur, soit 3,80% TTC du prix du bien.Les informations sur les risques auxquels ce bien est exposé sont disponibles sur le site Géorisques : www. georisques. gouv. fr.

gegevens woning

Franimo nr: #6821701
referentie: 340930046163
departement: Loire-Atlantique
nabij: La Baule-Escoublac
type: villa
kamers: 6
slaapkamers: niet opgegeven
woning: 121 m2
terrein: 472 m2
prijs: € 1.063.950

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
150 - 230D
231 - 330E
285
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
11 - 20C
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
62
> 80G

aanbieder

Capifrance Gicquel

makelaar: Capifrance Gicquel
naam: Christine Gicquel
adres: 44200 Nantes Frankrijk
spreekt: niet opgegeven

geschatte kosten van dit huis in La Baule-Escoublac (Loire-Atlantique)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
€ 74.693
Onroerend goed belasting
geschat
tussen € 2.128 en € 7.448
Gebruikersbelasting
geschat
tussen € 2.127,90 en € 5.319,75
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw waterverbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de septic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

Capifrance Gicquel geeft u meer informatie over villa te koop La Baule-Escoublac, Loire-Atlantique (referentie 340930046163)

Vul het formulier in voor meer informatie, foto's of een afspraak voor bezichtiging.

Gelieve uw naam in te vullen.
Uw e-mail adres is niet correct.

Type bovenstaande tekst.

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

delen