villa te koop Gordes, Vaucluse

€ 1.195.000

Instapklare villa met apart gastenverblijf op een zuid-west gericht perceel van circa 2300 m², zeer rustig gelegen in een gehucht van Gordes (Provence - Frankrijk), bekend als één van de mooiste dorpen in Frankrijk; bestaande uit: villa (ca 200 m², alles gelijkvloers!) met ruime zitkamer (46 m²) met open haard, hoogwaardig ingerichte keuken, apart bureel, wasplaats; 4 slaapkamers, badkamer, 2 afzonderlijke douchekamers, kelder en kruipruimte. Het gastenverblijf (ca 60 m²) bestaat uit 2 slaapkamers, een badkamer en een kitchenette. Zowel het hoofdhuis als het gastenverblijf zijn voorzien van airconditioning. Verder beschikt dit eigendom over een volgroeide tuin met meer dan 30 olijfbomen, automatische besproeiing van de tuin, alarm, diverse terrassen, een verwarmd zwembad van 10x5 m, petanquebaan en een prachtig uitzicht op de Luberon!

electriciteit, dak in goede staat, water, eetkamer, keuken, parkeerplaats, zwembad, gasverwarming, centrale verwarming, open haard

gegevens woning

Franimo nr.: #4267399
referentie: 19817
departement: Vaucluse
nabij: Gordes
type: villa
kamers: niet opgegeven
slaapkamers: 6
woning: 260 m2
terrein: 2308 m2
prijs: € 1.195.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
146
150 - 230D
231 - 330E
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
11 - 20C
13
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

naam: niet opgegeven
spreekt: niet opgegeven
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Gordes (Vaucluse)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
83 710 €
Onroerend goed belasting
geschat
tussen 2 390 € en 8 365 €
Gebruikersbelasting
geschat
tussen 2 390 € en 5 975 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw water verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de sceptic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

Marseille Bouches-du-Rhône huis foto

huis Marseille

Bouches-du-Rhône

op 43 km

€ 1.050.000

Marseille Bouches-du-Rhône huis foto

huis Marseille

Bouches-du-Rhône

op 43 km

€ 1.250.000

Nîmes Gard villa foto

villa Nîmes

Gard

op 43 km

€ 850.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

Dop Makelaars - Uw aankoopmakelaar!

Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces van uw droomwoning in Frankrijk. Dop Makelaars biedt u een 'compleet aankooppakket' en gaat bovendien met u mee naar Frankrijk om te bezichtigen. Wij verdienen ons terug tijdens de onderhandelingen dus laat u bijstaan door onze ervaren makelaars waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare aankoop zonder zorgen.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

juridisch advies

U bent eigenaar van een huis in Frankrijk, u gaat binnenkort uw droomhuis kopen of uw huidige huis verkopen? Onze jurist Sophie Rodrigues heeft jarenlange ervaring en helpt u graag met alle juridische zaken met betrekking tot Frans onroerend goed. Heeft u vragen over bijvoorbeeld belasting, erfrecht, successie, schenking van uw huis, neem dan gerust eens contact met haar op.