woning te koop Demangevelle (Haute-Saône)

Woning te koop in Demangevelle in het Franse departement Haute-Saône in de Franse regio Franche-Comté. Wij hebben momenteel 3 objecten te koop Demangevelle. Franimo is de website met de meeste te koop staande woningen in Frankrijk van geheel België.

De gemiddelde prijs op de Franimo website van een woning Demangevelle bedraagt € 191.000.

uw zoekcriteria

  • woning
  • Demangevelle (Haute-Saône)

3 objecten, geordend op:

huis Demangevelle

Haute-Saône

€ 215.000 Huis in de verkoop met een oppervlakte van 300 m2. Voor slechts 215000 Euro...

AdvertentieGeverifieerde makelaar voor luxe onroerend goed aan de Riviera, Provence, in Parijs, de Languedoc, de westkust van Frankrijk en in de Alpen.

Door Franimo geverifieerde makelaar voor een TOP begeleiding met betrekking tot de aankoop van luxe onroerend goed aan de Riviera, Provence, in Parijs, Languedoc, de westkust van Frankrijk en in de Alpen.

huis Demangevelle

Haute-Saône

€ 275.000 Walther BARKMEIJER, ihrem unabhängigen Ratgeber Dr. House, Immo, hren 0608999712 sie bietet Den raum und...

landgoed Demangevelle

Haute-Saône

€ 275.000 Prachtige voormalige pastorie M9665-14733Indeling Ruime entree 23m met garderobe en wc, living 28m, eetkamer 27m,...

advertentie

immoboulevard.com

Is een Frankrijk dekkend samenwerkingsverband van regionale meertalige agenten o.l.v. Joost Kubbe, 35 jaar ervaring in Frankrijk, DE referentie voor deskundigheid, kwaliteit en uitstekende service voor, tijdens, en zeker ook na uw aankoop. Aankoopbemiddeling - Verkoopbemiddeling - Financieringsbemiddeling - Begeleiding van uw project - Taxatie en advies