huis met gîte te koop Chissey-en-Morvan, Saône-et-Loire

€ 690.000

contact

beschrijving

Langgerekte gerenoveerde boerderijwoning met veel comfort en authentieke details met ernaast gelegen volledig gerenoveerd (2004) luxe gastenverblijf en aanvullend een grote gemetselde hangar op basis van staalconstructie met geïsoleerd dak (bouwjaar 2007). In totaal 3 vrijstaande panden op een terrein van 0,5 ha met veel mogelijkheden.

De totale oppervlakte begane grond van de boerderijwoning is 280m². Van binnen zijn de hal, woonkamer, eetkamer en keuken eigentijds en zeer ruimtelijk. Naast 3 grote slaapkamers en 2 badkamers is er een kantoorruimte, luxe wasruimte, opslagkamer, apart toilet, technische ruimte met moderne CV installatie en voldoende extra ruimte voor eventuele gasten.

Het charmant ingericht gastenverblijf met 2 slaapkamers wordt momenteel gemeubileerd verhuurd. Volgens de recensies is het een ‘paradijs voor rustzoekers met rondom vrij uitzicht’ en ‘een schitterend huis op een magnifieke locatie’.

De hangar van 120m² wordt door eigenaar zowel bedrijfsmatig (magazijn en opslag voor bouwbedrijf) als privé gebruikt (stalling voor boot en caravan, muziekruimte, opslag).

Alle panden beschikken over snelle internetverbinding via glasvezel. Ideaal voor werken vanuit huis.

Gelegen in het natuurpark ‘Le Morvan’. Rustige en landelijke locatie met rondom vrij uitzicht aan het eind van de doorgaande weg.

Het terrein is volledig omheind en heeft 2 toegangspoorten. Tussen de panden is voldoende afstand, waardoor rust en privacy gegarandeerd zijn.

De panden en het terrein zijn goed onderhouden. Er staan diverse fruitbomen, bloeiende struiken en een oude lindeboom, die veel schaduw biedt. Voor de boerderijwoning bevindt zich een waterput en naast de houten aangebouwde garage ligt een natuurlijke vijver, die een afscheiding vormt tussen de panden. Op het terrein zijn diverse zithoekjes aangelegd.

electriciteit, dak in goede staat, water, eetkamer, keuken, parkeerplaats, garage, septic tank op norm, solide basis structuur, verwarming op olie, verwarming op hout, gasverwarming, centrale verwarming, dubbel glas, electrische verwarming, open haard

gegevens woning

Franimo nr.: #6523717
referentie: -
departement: Saône-et-Loire
nabij: Chissey-en-Morvan
type: huis met gîte
kamers: 9
slaapkamers: 5
woning: 280 m2
terrein: 5000 m2
prijs: € 690.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
150 - 230D
231 - 330E
259
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
11 - 20C
21 - 35D
22
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

naam: Machiel Vos
adres: 2866 Route des Crots Barbizots
71540 Chissey-en-Morvan
Frankrijk
spreekt: Nederlands
advertentie


Wat komt er allemaal kijken bij de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk? Moet je je Franse droomhuis laten taxeren of een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Wat is aankooptraject van een huis of bedrijf in Frankrijk? Onderstaande links kunnen helpen.

reageer op deze woning

Stel gerust uw vraag. De aanbieder zal u met alle plezier meer informatie verschaffen. Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd.

Gelieve uw naam in te vullen.

kosten van dit huis in Chissey-en-Morvan (Saône-et-Loire)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
48 966 €
Onroerend goed belasting 1 200 €
Gebruikersbelasting 0 €
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw water verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de sceptic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

andere huizen in de buurt

Menou Nièvre villa foto

villa Menou

Nièvre

op 48 km

€ 779.000

Villapourçon Nièvre terrein foto

terrein Villapourçon

Nièvre

op 18 km

€ 615.000

Tournus Saône-et-Loire huis foto

huis Tournus

Saône-et-Loire

op 49 km

€ 624.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

Dop Makelaars - Uw aankoopmakelaar!

Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces van uw droomwoning in Frankrijk. Dop Makelaars biedt u een 'compleet aankooppakket' en gaat bovendien met u mee naar Frankrijk om te bezichtigen. Wij verdienen ons terug tijdens de onderhandelingen dus laat u bijstaan door onze ervaren makelaars waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare aankoop zonder zorgen.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

meer informatie en foto's beschikbaar

Stuur het formulier om meer foto's en informatie te krijgen.

×