huis te koop Cornimont, Vosges

€ 570.000

  •  te koop huis Cornimont Vogezen 11 / 8
  •  te koop huis Cornimont Vogezen 22 / 8
  •  te koop huis Cornimont Vogezen 33 / 8
  •  te koop huis Cornimont Vogezen 44 / 8
  •  te koop huis Cornimont Vogezen 55 / 8
  •  te koop huis Cornimont Vogezen 66 / 8
  •  te koop huis Cornimont Vogezen 77 / 8
  •  te koop huis Cornimont Vogezen 88 / 8
 te koop huis Cornimont Vogezen 2
 te koop huis Cornimont Vogezen 3

Klik op de foto's om ze te vergroten.

CORNIMONT: Kom en ontdek een uitzonderlijke residentie in het hart van weelderig groen, ideaal gelegen in een rustige en privéomgeving. Dit weelderige gelijkvloerse huis, gebouwd in 1972, biedt 264 m² woonoppervlak in een absoluut schitterende omgeving, zonder enige inkijk. Laat u verleiden door een adembenemend uitzicht op de majestueuze bergen van het Vogezenwoud, wat adembenemende panorama's en een gevoel van totale rust garandeert. De woning beschikt over een grote, functionele en goed uitgeruste kelder, inclusief een garage die plaats biedt aan drie voertuigen met twee onafhankelijke deuren. Verder vindt u er een groot ingericht kantoor, een stookruimte-wasruimte, een kelder, een badkamer met toilet, evenals twee kamers die extra ontwikkelingspotentieel bieden. Ontdek op de begane grond een ruime, ingerichte en uitgeruste keuken, badend in het licht, die uitkomt op een charmant terras met barbecueplaats voor momenten van ontspanning of buitenmaaltijden. De woon-eetkamer, van uitzonderlijke generositeit van ongeveer 55 m², is versierd met een open haard met insert en ingebouwde kasten, waardoor een leefruimte ontstaat die zowel warm als elegant is. Het slaapgedeelte, geheel gelijkvloers, bestaat uit een master bedroom met grote kleedkamer en een moderne badkamer met Italiaanse douche, dubbele wastafel en eigen toilet. Drie andere ruime slaapkamers, allen voorzien van kasten en één met eigen wastafel, delen een luxe badkamer met bubbelbad, dubbele wastafel en 1 apart toilet. Eén van de pareltjes van deze residentie is ongetwijfeld het schitterende zwembad van 12m x 5m, overdekt,. onoverdekt, direct toegankelijk vanuit het huis en verwarmd door zonnepanelen, die ook bijdragen aan de productie van warm water en verwarming van het huis. Het grote perceel van bijna 3469 m² biedt uitzonderlijke mogelijkheden voor aanvullende ontwikkelingen. Als u op zoek bent naar rust, ruimte en een exclusieve woonomgeving, dan is deze zeldzame parel zeker iets voor u. U zult zeker verliefd worden op dit uitzonderlijke pand, perfect voor een luxe privéwoning of voor een commercieel project zoals een gastenverblijf of een grote gîte. Neem vandaag nog contact met ons op om uw bezoek te plannen en uw toekomstige woning te ontdekken. Kosten zijn de verantwoordelijkheid van de verkoper.Les informations sur les risques auxquels ce bien est exposé sont disponibles sur le site Géorisques : www. georisques. gouv. fr.

gegevens woning

Franimo nr: #6798782
referentie: 340930947526
departement: Vosges
nabij: Cornimont
type: huis
kamers: 8
slaapkamers: niet opgegeven
woning: 264 m2
terrein: 3469 m2
prijs: € 570.000

energie consumptie

≤ 50A
51 - 90B
91 - 150C
150 - 230D
180
231 - 330E
331 - 450F
451 - 590G

gas uitstoot

≤ 5A
6 - 10B
11 - 20C
21 - 35D
34
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

aanbieder

Capifrance Demange

makelaar: Capifrance Demange
naam: Pascal Demange
adres: 88310 Cornimont Frankrijk
spreekt: niet opgegeven

geschatte kosten van dit huis in Cornimont (Vosges)

LET OP! Hier volgt een voorbeeld, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.
Notariskosten en overdrachtsbelasting
bij huidige verkoopprijs/ eenmalig
€ 40.710
Onroerend goed belasting
geschat
tussen € 1.140 en € 3.990
Gebruikersbelasting
geschat
tussen € 1.140 en € 2.850
Verzekering vanaf ongeveer 165 euro per jaar.
Elektriciteit, hangt af van uw verbruik.
Een abonnement voor 3KW kan bij de EDF al vanaf ongeveer 70 € per jaar, daarnaast betaalt u nog de kosten van het gebruik.
Water, hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Riolering, hangt af van uw waterverbruik en kan per gemeente verschillen (informeer bij de gemeente).
Indien er geen riolering aanwezig is, check of de huidige septic tank op norm is. Zo niet dan zal deze moeten worden vervangen. Reken voor het plaatsen van een nieuwe septic tank zo rond de 7000 en 11.000 euro. Meer informatie over de septic tank vindt u hier (in het Frans).
Verwarming, hangt af van uw verbruik en vorm van verwarming (hout, olie, elektrisch, etc.).

Capifrance Demange geeft u meer informatie over huis te koop Cornimont, Vosges (referentie 340930947526)

Vul het formulier in voor meer informatie, foto's of een afspraak voor bezichtiging.

Gelieve uw naam in te vullen.
Uw e-mail adres is niet correct.

Type bovenstaande tekst.

andere huizen in de buurt

Dorans Territoire de Belfort huis foto

huis Dorans

Territoire de Belfort

op 26 km

€ 465.000

Taxatie of bouwkundig onderzoek nodig?

Inter-France verzorgt in geheel Frankrijk de taxatie van onroerend goed overeenkomstige de Europese regelgeving. Deze conformiteit aan Europese richtlijnen is van belang indien uw taxatie wordt verzorgd op verzoek van een bank of financiële instelling of in het kader van een schenking, erfkwestie, eigendomsverdeling of juridische procedure. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier.

werken in Frankrijk

Het makelaarskantoor van Inter-France in Frankrijk staat bekend onder de naam Sympa-Immobilier en is een grote bekende speler op de Franse huizenmarkt. Het bedrijf heeft een groot internationaal bereik en groei ambities. Voor verschillende regio’s in Frankrijk zijn ze op zoek naar ondernemende mensen die interesse hebben in een makelaarsagentschap. Je werkt als zelfstandige in je eigen tijd en regio en je zult in het Nederlands worden begleid in het makelaarsvak.

delen